• İYTE Kampüsü Urla-İZMİR
  • +90(232) 765 90 91
  • genelmudurluk@teknoparkizmir.com.tr

Hannover Messe'ye Katılıyoruz

Accelerate İzmir'den heyecan verici bir haber!

Ticaret Bakanlığımızın "Sektörel Ticaret Heyeti Desteği" kapsamında Accelerate İzmir Firmalarımız, Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenecek olan prestijli endüstri fuarı, Hannover Messe'ye katılmak üzere hazırlanıyorlar!

23-24-25 Nisan tarihlerinde, kendi alanlarında öncü 9 markamızla birlikte, bu muhteşem etkinlikte yer alacağız.

Accelerate İzmir bünyesindeki startuplarımız, yaratıcı ve yenilikçi teknolojileriyle bu fuarda parlıyor olacaklar. Endüstri gelişimi ve inovasyonun buluşma noktası olan Hannover Messe'de 9 firmamız, ürün ve hizmetlerini yeni müşteri ve yatırımcılarla buluşturarak geleceğe yönelik adımlarını atacaklar.

Bu muhteşem etkinlikte buluşmaya hazır mısınız? Teknopark İzmir ve İZKA olarak, geleceğin endüstrisini şekillendirecek bu heyecan verici yolculuğa sizi de davet ediyoruz!

Exciting news from Accelerate Izmir!

Within the scope of the "Sectoral Trade Delegation Support" of Ministry of Trade, Accelerate Izmir Companies are preparing to participate in the prestigious industry fair, Hannover Messe, which will be held in Hannover, Germany!

We will take part in this magnificent event with 9 leading brands in their fields on 23-24-25th April.

Our Accelerate Izmir startups will be shining at this fair with their creative and innovative technologies. At Hannover Messe, the meeting point of industry development and innovation, our 9 companies will take steps towards the future by introducing their products and services to new customers and investors.

Are you ready to meet at this amazing event? As Teknopark Izmir and IZKA, we invite you to this exciting journey that will shape the industry of the future!

#HM24 #HannoverMesse #Sustainability #DigitalTransformation #Germany #Hydrogen #AIindustr #AIinnovation #StartupEcosystem #SparkYourInnovation #Industry40 #Womenintech #StartupEcosystem #izmirdendünyaya

warning ikon
Güvenlik testini gerçekleştiriniz.
error ikon
Güvenlik testi başarısız.
warning ikon
Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.
success ikon
Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Teşekkürler.
error ikon
Bir Hata Oluştu!
success ikon
Kaydınız başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.
error ikon

KVKK onayı vermeden Teknopark İzmir Kariyer Birimine ilan ile ilgili başvuru yapamazsınız.